Намираш работа
лесно през Viber!

Без CV и мотивационно писмо!
Без email регистрации!
Без проблеми!

Лесно и удобно

С VibeJobs намирането на работа е лесно, удобно и достъпно за всеки потребител на Viber! Без CV, мотивационно писмо или мейл регистрация. Нашият чатбот ви създава профил буквално за секунди и мигновено изпраща списък с обяви за работа, отговарящи на вашите интереси. От тук нататък кандидатствате директно от мобилния телефон само с едно натискане на бутона!

Не пропускайте добрите възможности

Добрите възможности идват при вас без да се налага да ги търсите! Получавате автоматични известия с нови оферти за работа, съобразени с вашия профил и предпочитания. Бъдете информирани за актуалните предложения, дори когато не търсите активно работа.

Чат с работодателите

Нашата платформа дава възможност за чат с работодатели чрез текстови съобщения през Viber. Имате възможност да задавате въпроси свързани с предлаганата работа, да уточните детайли относно процеса по кандидатстване и да получите актуална информация относно вашата кандидатура.

Влез в платформата и намери работа, съобразена с твоите предпочитания!

Натисни бутона или просто сканирай QR кода с телефона си.

Как работи?

Бърз и лесен процес

Включи се мигновено през Viber, без нужда от регистрации и излишни затруднения!

Отговори на няколко бързи въпроса и веднага ще видиш списък с 🔎 ОБЯВИ, съобразени с твоите отговори. Изполваме тази информация и за да създадем твоя
👤 ПРОФИЛ. Ще виждаш обяви за работа и ще получаваш 🔔 ИЗВЕСТИЯ, които отговарят на него!

Кандидатствай винаги само с едно натискане на бутона, като по този начин се съгласяваш да споделиш информацията, която се съдържа в твоя 👤 ПРОФИЛ.

Поддържай своя 👤 ПРОФИЛ актуален! Добави повече сфери на интерес, опит, локации и др. По този начин ще получаваш по-разнообразни предложения за работа.

Ако кандидатурата ти представлява интерес за работодателя, той може да изпрати 💬 ЧАТ съобщение, за да започнете разговор директно през VibeJobs. В секцията 💬 ЧАТОВЕ се пазят всички твои разговори с работодатели.

Някои от компаниите,
които търсят теб

Намираш
работа
лесно!

Често задавани въпроси

За да видиш повече обяви трябва да промениш някоя от следните категории в твоя „👤 Профил“:
📍 Локация;
💼 Сфера на интерес;
🎓 Образование;

Все още няма възможност да добавиш своя автобиография (CV) към платформата. Вместо това може да попълниш подробно своя „👤 Профил“.

Нашата платформа ти показва само обяви, които отговарят на посочените от теб:
📍 Локация;
💼 Сфера на интерес;
🎓 Образование;

Може да видиш списък с обявите, за които си кандисвал по всяко време като избереш от основното меню „ 💼 Обяви“ и след това „Кандидатствания“

Може да видиш списък с кореспонденцията по обявите, за които си кандисвал като избереш от главното меню „ 💬 Чатове “ и след това конкретната обява. Първоначално ще се заредят последните няколко съобщения, като имаш възможност да прегледаш и целия чат.

По всяко време можеш да оттеглиш кандидатура си по дадена обява. За да го направиш избираш от основното меню „ 💼 Обяви“ и след това „Кандидатствания“ -> „Виж обявата“ и бутона „Оттегли кандидатурата“.

Възможно е да не намираш сфера, която отговаря на твоите интереси, тъй като платформата VibeJobs е фокусирана върху предлагане и търсене на работа в точно определени категории. За сега може да избереш „Друго“ от списъка и да ни изпратиш предложение за добавяне на сфера на [email protected]

Можеш да редактираш профила си по всяко време като от основното Меню като избереш
„👤 Профил“ и след това някоя от наличните опции:
Промени Име
Добави/Премахни Локация
Добави/Премахни Сфера на Интерес
Добави/Премахни Опит
Промени Образование
Промени Желано Възнаграждение