Намираш работа лесно!

За VibeJobs

Основателите на VibeJobs имат над 20 годишен опит в управлението на човешки ресурси, дигитализацията и създаването на софтуерни продукти. Идеята се заражда след среща, по време на която всички споделят някои от основните проблеми на пазара на труда – недостиг на кадри, бавен и неавтоматизиран процес по подбор, липса на добре развити дигитални умения на кандидатите при голям брой от най-масово търсените позиции.

Същевременно, съществува осъзната необходимост за намиране на работещо решение. VibeJobs адресира това като оптимизира търсенето и предлагането на работа чрез технологична платформа, която предлага опростен, гъвкав и ефективен процес. Наша мисия и визия е да предоставим равен достъп на всички търсещи работа, защото вярваме, че всеки човек трябва да има възможността да се възползва от технологичния напредък и модерните методи на комуникация!

Посветени сме на изграждането на общност, която свързва работодатели и кандидати. Работим усилено за премахване на бариерите в общуването и значително скъсяване на дистанцията между участниците в тези ключови процеси!

Нашите ценности

Прозрачност

Изграждането на доверие е от решаващо значение за нас. Вярваме в прозрачната комуникация и ясните процеси. Нашият ангажимент и отношение към прозрачност се разпростират върху начина, по който работим вътрешно и как взаимодействаме с нашите потребители. Можете да разчитате на VibeJobs да предостави винаги ясна информация, искрена обратна връзка и платформа, която оперира с интегритет.

Прочети повече

Достъпност

Достъпността е в основата на нашата мисия. Разбираме, че нашите потребители имат различни дигитални умения. Ето защо, изградихме VibeJobs така че да премахва бариери и да гарантира, че всеки, независимо от техническите си познания, произход или опит, може да навигира в платформата с лекота. Достъпността се проявява и в предоставяне на разнообразни и полезни решения за работодатели от всякакъв мащаб.ия, произход или опит, може да навигира в платформата с лекота. Достъпността се проявява и в предоставяне на разнообразни и полезни решения за работодатели от всякакъв мащаб.

Прочети повече

Иновация

Иновациите са двигателят, който ни тласка напред. Ние сме посветени на непрекъснатото търсене на иновативни начини за подобряване на процеса по търсене на работа. Ние използваме силата на технологиите, изкуствения интелект и данните, за да предоставим модерни решения, които създават по-добро бъдеще. Време е да преосмислим процеса по набиране на персонал във всички сфери на работа и да го пренесем в дигиталната ера. Водени сме от вярата, че технологичните иновации преобразяват живота ни и сме тук, за да направим това възможно.

Прочети повече

Сътрудничество

Успехът е съвместно усилие. Вярваме в насърчаването на силни партньорства – с нашите потребители, с местните общности и с организации, които споделят нашата визия. Само чрез съвместни усилия можем да създадем мащабна екосистема, която е от полза за всички участващи и допринася за растежа и просперитета на обществото.

Прочети повече

Екип

Ивайло Пировски

CEO

Живко Живков

CTO

Росен Живков

Chief AI Officer

Ивайло Славов

Chairman

Кристина Паскова

Business Development Specialist

Свържете се с нас