БЪРЗ и ЛЕСЕН достъп до най-търсените кадри на пазара на труда!

Достигате до кадрите, които са ви необходими както никога до сега!

Какво ни отличава

Платформата VibeJobs ще оптимизира начина, по който търсите и набирате служители. Чрез нея може да публикувате обяви, да достигате широка аудитория от профилирани кандидати, да провеждате комуникация в реално време и да управлявате целия процес по подбор.  

Аудитория:

Имате възможност да достигнете до огромен брой хора – Rakuten Viber има близо 95% степен на проникване сред потребителите на смартфони в България. Увеличете пула си от кандидати като добавите и пасивно търсещи работа.

Прочети повече

Ефективност:

Таргетирайте профилирани кандидати от нашата база данни, които са трудно достъпни през традиционните портали за работа и подобрете ефективно времето за подбор. Поддържайте висока ангажираност на  кандидатите чрез двупосочна комуникация през сигурен корпоративен профил.

Прочети повече

Бързина:

Незабавен контакт с кандидатите чрез получаване на известия на мобилния им телефон – 60% от потребителите отварят Viber съобщенията до 10 минути, а останалите в рамките на деня.

Прочети повече

Иновация:

Отличавате се от другите работодатели, като предоставяте на кандидатите иновативен и достъпен процес на подбор. Нашият AI асистент ще ви помогне по-бързо и лесно да управлявате комуникацията с вашите бъдещи служители.

Прочети повече

Свържи се с нас и започни своето търсене още днес!

Някои от нашите партньори

Ефективен процес на регистрация и търсене:

Първа стъпка:

Ще помогнем с публикуването на вашите обяви и създаването на работодателски профил, за да представите компанията си по най-добрия начин.

Втора стъпка:

Вашата обява ще достигне автоматично до хората, които активно търсят работа по зададените от тях критерии. Също така, ние ще промотираме вашата обява допълнително и ще я покажем на определен брой хора, които отговарят вашите изисквания.

Трета стъпка:

Вие ще имате възможност да влезете в контакт и да комуникирате с одобрените от вас кандидати директно в платформата. Нашият AI асистент ще ви помогне по-бързо и лесно да управлявате чат комуникацията с вашите кандидати.

Какви са предимствата на VibeJobs?

Свържи се с нас, за да ти направим специална оферта!